Emellett az édesség mellett felesleges az aggodalom!

candyfour6

Nyugaton már népszerű, a magyar piacon még újdonság a két különleges édesség, a Rocca kandiscukor pálca és a Figurina formacukor, amelyet a Candyfour csapata készített.

A kávézás lehet gyors is, de lehet az egésznek új stílust és kimagasló egyéniséget adni. Lehet szertartás, olyan hasznos időtöltés, amely során a folyadék mellett új üzletet kötünk, régi barátokkal találkozunk, vagy épp az egész életünket befolyásoló döntéseket hozunk. Miért ne lehetne kitörni a papírcsíkozott, vagy fehér kocka formájú cukor ketrecéből ilyenkor?

A Candyfour egyik termékének szlogenje éppen az, hogy stílus és cukor formába öntve. Tehát ők is cukrot adnak a kávéhoz, de így a kávézás nem egyenlő az automatából papírpohárba töltött feketelevessel. A kandiscukor fontos kiegészítője lehet életünk értékes pillanatainak. Amikor valami fontosat akarunk elmondani, vagy éreztetni akarjuk, fontos, aki nálunk kávézik.

A Candyfour által kínált cukor, ha barna, akkor karamellizált, így bársonyos ízű, kávébab, tealevél vagy éppen szív alakú, valamint természetes színezékkel bármilyen színre kiszínezhető. Azt tartják, mindig van lehetőségünk arra, hogy egyedi stílust és exkluzivitást varázsoljunk az olyan a hétköznapi megszokásokba is, mint egy kávé elfogyasztása. Nem mellesleg, a formába öntött cukor nagyon szép és egyedi ajándék is lehet. A cukor mint termék ugyanis korlátozás nélkül megőrzi szavatosságát.

Esküvőkre, céges rendezvényekre, egy fontos randevúra, barátok találkozásához jó szívvel ajánlják a Figurina formacukrokat. Olyan kristályosítással készített kandiscukrez, amelynek pálcája egyben keverőkanálként is működik. Merész színeinek köszönhetően még a koktélok izgalmas kiegészítője is lehet. A pálca cukortartalma lassan, a kevergetés nyomán oldódik bele a teába és körülbelül két kockacukor édességét adja át.

A Rocca kandiscukor pálcák speciális kristályosodási technológia eredményeképpen születnek, folyamatos ellenőrzés mellett, magas minőségi követelményeknek megfelelve a gondos emberi munka eredményeként.

A két különlegesség egyelőre Szegeden, a belvárosban, a Latin negyed nevű édesség szaküzletben, valamint az Árkád üzletközpontban vásárolható meg. A formacukorral és a kandiscukor pálcával Szeged cukrászdáiban, kávéházaiban lehet találkozni, például az Antique Cafeban és a fővárosban is ott vannak már a Gundelben, a Demmersben és a Vörös Oroszlánban.

Az emberek visszajelzése a termékről egyöntetűen pozitív, nagyon örülnek a figyelmességnek, rengeteg facebookos, instagramos megosztást ért el a termék eddig is.

Ha valaki meg akarja lepni a párját, vagy különleges esküvői kelléket, köszönetajándékot keres, az a shop.candyfour.hu oldalon keresztül is eljuthat a különleges termékekhez, amelyet kártyával vagy utánvéttel is rendezhet.

(x)

Related posts

Hozzászólás