Itt húzott újra jegygyűrűt a híres magyar színész kedvese ujjára

lfc_el-golfo-96

Pierce Brosnan és Tom Cruise magyar hangján szól a felhívás, hogy a ViaSale Travel tour operator iroda újabb két úti célt kínál vendégeinek. Kautzky Armand a Kanári-szigetek két szigetére, Lanzarote-re és Fuerteventura-ra invitál mindenkit.

 

A magyarok számára közkedvelt úti cél a Kanári-szigetek, ami elsősorban klímája miatt tökéletes hely a felüdülésre és a kikapcsolódásra. Önnek van személyes kötődése a szigetcsoporthoz, járt már annak bármelyik szigetén?

Többször is, feleségemmel visszatérő vendégek vagyunk, ezért is merem ajánlani, adni magam ehhez a különleges desztináció bevezetéshez. Legalább háromszor-négyszer megfordultunk kettesben a „minikontinensen”. A gyerekeink kicsik még ahhoz, hogy ilyen messzire utazzunk velük, de nemsokára ennek is eljön az ideje.

Milyen élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodtak a nyaralások során? Miért kedvelik a Kanári-szigeteket?

A szigetcsoport viszonylag közel található Magyarországhoz, így belátható időn belül megközelíthető bármelyik szigete. Az időjárás rendkívül kedvező, nem a forró nyárba érkezik a turista, hanem egy nagyon kellemes 22-25 fokos melegbe. Ez a hőmérsékletváltozás nem olyan megterhelő váltás az emberi szervezetnek. Az ételek különlegesek és igazán finomak, mindemellett pedig remek a kiszolgálás, vendéglátás is a térségben. Mindennel nagyon elégedettek voltunk.

A homokos tengerpart, a világhíres golfpályák vagy a magas színvonalú kiszolgálás az, ami időről időre visszacsábította a szigetre?

A dűnék fogtak meg leginkább. Nagyon különleges élmény sétálni közöttük, ahogy az ember kilép a szállodából és néhány száz méteren belül, mintha a sivatagban találná magát. Nincsenek meghökkentő történetek, balesetről szóló beszámolók nyaralásaink kapcsán, de pont ez volt a lényeg: a békés, kellemes hangulat.

kautzky2
Fotó: www.kulturkozpont.hu

Valami konkrét esemény, egy maradandó emlék? Mitől vált ennyire emlékezetessé az út Önöknek?

Hát azért egy felejthetetlen élmény tényleg köt minket a feleségemmel a Kanári-szigetekhez: ott csináltattuk magunknak a második jegygyűrűnket. Az első már nagyon kopott volt és úgy döntöttük lecseréljük. Nagyjából tíz éve készült ez a jegygyűrű, amit most is hordok az ujjamon.  Emellett még egy fontos esemény is a szigeten vált valóra: nagy álmunk volt, hogy a kisfiúnk mellé legyen egy kislányunk is. Úgy gondoljuk, ez a vágyunk ott teljesült.

Munkája miatt is sokat utazik, sokfelé járt már. Van olyan, hogy turistaként visszatér valamelyik helyre, amit egy munkaút során ismert meg?

Nem utazni szeretek igazán, hanem megérkezni. Volt szerencsém Amerikától Indiáig több kontinenst is meglátogatni életem során. Fellépésekkel, előadásokkal olyan helyekre is eljutottam már, mint például India. Felemelő érzés idegen helyen magyaroknak bemutatókat tartani. Indiában pedig igazi kihívás volt az eltérő színházi kultúra is. Szerencsére a munka mellett maradt idő turistáskodni, így volt alkalmam megnézni többek között India egyik leghíresebb nevezetességet, a Tádzs Mahalt.

A családi nyaralások során inkább a kikapcsolódás, a pihenés kap közponit szerepet. Önök mi alapján választanak úti célt a gyerekekkel?

A családdal is úgy szervezzük a nyaralásokat, hogy egy-egy helyszínre többször visszatérjünk. Ilyenkor olyan érzésünk van, mintha már hazamennénk a szállodába: ismerős minden sarok, minden utca, nincs szükség arra, hogy felfedezzük a tájat. Ebből adódóan sokkal kevesebb a feszültség is. Ismerős arcok várnak a pékségben, már tudjuk, mit kell eltenni a bőröndbe és hogy mire számíthatunk az út során. Sokkal kényelmesebben telik a nyaralás, pihentetőbb a kikapcsolódás. A helyszín kiválasztása persze függ attól is, hogy éppen mire vágyunk. Mert legalább ugyanennyire szeretünk új helyeket, vagy akár új térséget is felfedezni.

Térjünk vissza az Atlanti-óceánhoz. Az elmúlt hetekben indult a ViaSale Travel kampánya, amelyben két új úti célt, Lanzarote-t és Fuerteventurat reklámozzák. A cég hiteles embert keresett, aki hangját és arcát adja a hírveréshez. Önre esett a választás, és arra számítanak, hogy közismert hangja elég csábítóan hívogatja majd elsősorban a célcsoportként kiemelt magyar nőket az utazásra. Miről szól pontosan ez a promóció?

Október elején, a Spoon hajón elsőként egy sajtótájékoztatót tartott a ViaSale Travel, majd ezt követően a kampány a belvárosban folytatódott egy Music FM roadshow együttműködéssel. Már korábban felvettünk néhány televíziós spotot is, amelyek adásba kerülnek. „Még itt vagyok, de már a visszatérésen gondolkodom” – hangzik el a promócióban. Hiszen a Kanári-szigeteknek most van a szezonja, ilyenkor érdemes januárra-februárra lefoglalni az utazást…

(x)

Related posts

Hozzászólás