A fekete, ami felsőfokra emeli a minőségi kávézást

kávé

Van, aki feketén szereti, van, aki habosan. Van, aki reggel és van, aki tejjel. Egy biztos, a legtöbben nehezen tudnánk elképzelni az ébredést a pörkölt kávé illata, a kávéfőző halk moraja és egy ízletes fekete nélkül.

Egy kávé íze elsősorban eredetétől és fajtájától függ, de szerepet játszik még a betakarítás módja, a pörkölési eljárás és persze a csomagolás is. Selymessége, lágysága a kávészemek milyenségében rejlik, de ne felejtsük ki magát, a kávéfőzőt sem!

A svájci székhelyű Jura több mint 80 éve gyárt egyre tökéletesebb, prémium minőségű kávéfőzőket.  A világklasszis teniszezővel, Roger Federerrel reklámozó cég ma már a világ számos pontján – Ausztriában, Németországban, Hollandiában, az Egyesült Államokban  valamint Magyarországon is – forgalmazza professzionális és háztartási használatra szánt kávégépeit, melyek mind a dizájn, mind a technológia szempontjából egy kompromisszummentes minőséget, és különösen magas színvonalat képviselnek. A Jura márka mára a világ vezető prémium kávéfőzőgép-gyártójává vált.

Ezeken az innovatív technológiájú kávégépeken, melyek a fogyasztók minden igényét kielégítik, állítható a hőmérséklet, a kávé erőssége, a víz mennyisége, valamint az őrlési finomság is. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát menüvel rendelkezik, minden beállítás egy gombnyomással elérhető, sőt még a karbantartással kapcsolatos programok is automatikusak. A finomhab technológiának köszönhetően a Jura kávégépek egy gombnyomással váltják valóra mindazt, amit a kávézásról valaha is gondoltunk.

Jura vendéglátóipari termékek kizárólagos magyarországi importőre és hivatalos szervize a Kávé Profi Kft.. A cég az értékesítési tevékenység mellett bérbeadással és szervizeléssel is foglalkozik.

Az igazán különleges kávé szerelmeseinek – WE-sorozat

A svájci székhelyű vállalat azért fejlesztette ki a „Plug & Enjoy” készülékeit, hogy a munkahelyen is minőségi kávét fogyaszthassanak a feketézők. A WE-sorozat legnagyobb fegyverei a programozhatóság, a külcsín és az egyszerűség.

A WE 8 típusú, dizájnos króm színben kapható kávégép akár már fél perc alatt teljesíti kívánságunk. 3 fokozatban szabályozza a víz hőmérsékletét, 12 féle kávéspecialitást készít és nyolc különböző fokozatban állítható a kávé erőssége. Ennél a típusnál, csakúgy, mint az összes többinél, használható Claris vízszűrő, mely lágyítja a vizet, így nincs szükség a gép utólagos vízkőtelenítésére. Okos rendszerének köszönhetően a kávéfőző azonnal figyelmeztet, ha a vízszűrő már elvesztette hatását. Intelligens elektronikája és felhasználóbarát menürendszere megkönnyít kezelését. Aki értékeli az élet jó dolgait, a különlegességek széles választékát és az ehhez kapcsolódó esztétikumot, feltehetően a WE 8 Jura kávégépet is kedvelni fogja.

15091

 • Pulse Extraction Process (P.E.P.®) technológia
 • Kompatibilis a JURA Smart Connecttel
 • Intelligens Vízrendszer (I.W.S. ®) technológia
 • Gombok a kávéfőző elülső részén, modern TFT-kijelző

„Klasszikusok” akár a munkahelyen

A kávé felszabadítja az elmét és stimulálja a kreativitást – tehát nincs munkahely kávé nélkül. A sorozathoz tartozó WE 6 szintén rendelkezik ún. smart conecttel, azaz akár a távolból, telefonról is működésbe hozható. Az innovatív technológiák forradalmasítják a kávézás élvezetét. Az előző, nagyobb típushoz hasonlóan ez a gép is képes szabályozni a felhasznált víz hőfokát, vagy a főzés hőmérsékletét és 8 fokozatban állítható a kávé erőssége is, amellyel nyolc fajta specialitást lehet készíteni. Az elegáns fekete kávégéppel igazi krémgazdag presszókávé főzhető, akár naponta 30 csészével. A beépített mosó-tisztító és vízkőtelenítő-program pedig az eszközök karbantartását egyszerűsíti le.

jura_we6

 • Kompatibilis a JURA Smart Connecttel
 • Pulse Extraction Process (P.E.P.®) technológia
 • Intelligens Vízrendszer (I.W.S. ®) technológia
 • Intelligens előáztatási aromarendszer (I.P.B.A.S.©)

​Egy sokoldalú megoldás a kávézásra

A két őrlőfejnek, a kettő vagy három pumpának, a párhuzamos vízrendszernek, valamint a felhasználóbarát és prémium minőségű kialakításnak köszönhetően egyedülálló teljesítményre képesek a professzionális vonalat képviselő GIGA kávégépek.

GIGA X3 professzionális kávéfőzőgép már mindent tud, amire szüksége lehet egy munkahelyi irodában vagy egy rendezvényen. Egy gombnyomásra képes 31 egyedileg programozható kávéspecialitást és további 12 barista receptet.

700

 • Professzionális kerámiatárcsás őrlőfej
 • Állítható kombinált kifolyó két kávékifolyóval és két tejkifolyóval
 • Állítható kezdőképernyő
 • Opcionálisan választható a kávézacctartály és a csepegtető tálca közvetlen ürítése

„Reggel az első, este az utolsó, napközben a legjobb kolléga”

A Kávé Profi Kft.-nél lehetőség van a Jura professzionális és nívós készülékek bérlésére is. Igényfelmérés alapján segítenek kiválasztani a munkahelyi környezethez, az irodához ideális készüléket, mellyel a leggazdaságosabban vihet kávéházi élményt a dolgos mindennapokba.

Jura készülékekkel a munkahelyi pihenés valódi felfrissüléssé, minőségi időtöltéssé válik. Keressen minket: Hegyi Zoltán – sales manager + 36 30 392 69 47 vagy Molnos Róbert – sales manager +36 30 607 4175!

(x)

Related posts

Hozzászólás