Mostantól nem luxus bőrünknek az ifjúság!

aroma_kep2

Ma már nem titok, a hagyományos kozmetikumok tele vannak káros anyagokkal, melyek negatívan hatnak mind a szervezetre, mind pedig a bőrünkre. A természetes hatóanyagokat viszont nem csupán a bőrünk, de lelkünk is meghálálja, fantasztikus változáson mennek keresztül. A váltás néha egyetlen napon múlik. A L’AMIA NATURA története egy sminkmesterből lett kozmetikumkészítő csodás utazása a bio és az organikus termékek földjén.

Több mint 15 éves sminkmesteri pályafutása során még Gáspár Viktóriát sem érdekelték a bio vagy a natúr kozmetikumok, termékek. Azt gondolta, csupán egy hirtelen, divatból felkapott hóbort, melyet nyugatról fújt hozzánk a szél. Karrierje során sokféle arccal és arcbőrrel dolgozott már, ami biztos alapot adott számára a különböző bőrproblémák, bőrtípusok kezelésének elsajátításához. A szépségiparban eltöltött hosszú évek során kipróbált megannyi kozmetikai termék többségével elégedetlen volt.

lamia_fb_profilkep_v1 fekete

Bár akkor még nem tudta, hogy saját útjára egy olyan előadás indítja el, amely a natúr kozmetikumok jótékony hatásaiba nyer betekintést. A bemutató hatására különböző szakkönyvekben és tanulmányokban kereste, kutatta a természetes anyagok, gyógynövények, növényi olajok, kivonatok és különböző gyógyhatású készítmények bőrre gyakorolt hatását. Minden alkalmat, fórumot, lehetőséget megragadva rövidesen hatalmas anyagra és kiterjedt tudásra tett szert.

Hogy szakértelmét és tapasztalatát másokkal is megoszthassa, megnyitotta saját kozmetikumkészítő iskoláját, amely egy év alatt piacvezető vállalkozás lett Magyarországon. Az oktatás mellett négy évig foglakozott termékfejlesztéssel, mire létrehozta saját márkáját és hivatalosan is bevezetésre került a L’AMIA NATURA termékcsalád.

Egy szívvel készült márka

A saját fejlesztésű és készítésű, 100 százalékban tiszta és természetes összetevőkből álló prémiumkategóriás natúrkozmetikumok magas hatóanyag koncentrációval rendelkeznek, melyekhez az alapanyagokat a Föld különböző pontjairól, az adott növények legoptimálisabb termőterületeiről szerzi be.

A L’AMIA NATURA kozmetikumok saját receptúrái szerint, a mai napig kézzel készülnek, elkerülve, hogy a nagyüzemi gyártás a finom textúrák rovására menjen. Minden alkalommal kis mennyiségeket állítanak elő, így mindig friss kozmetikumokkal szolgálják ki a vásárlóikat, partnereiket. A termékek, minden összetevőt tekintve teljes egészében vegyszerektől, szintetikus és mesterséges anyagoktól mentesek, még az illatosításra is kizárólag növényi esszenciákat használnak fel.

Gáspár Viktória a legjobb bio és organikus lelőhelyek után több mint 2 évig kutatott. Az összetevők gondos válogatást követően kerülnek felhasználásra. Az adott növények a világ minden tájáról, a legoptimálisabb termőterületekről kerülnek beszerzésre. Az élő, szerves anyagok kimagasló hatékonysággal rendelkeznek, így használatukkal nagyon rövid időn belül jelentős eredményeket tudnak elérni a bőrszépítés, valamint a különböző bőrproblémák kezelésében.

Letisztult forma, elegáns megjelenés

FullSizeRender

2017-ben a L’AMIA NATURA design-ja két díjat is nyert: a Magyar Marketing Szövetség Marketing Gyémánt díját, valamint a Joy Prix de beauté szépségnagydíjának 3. helyezését. A csomagolástervezés már a márka elindításakor is kiemelt figyelmet kapott. Egyszerű vonalvezetés, letisztult és elegáns design – hűen tükrözi a termékek kiváló minőségét és az összetevők tisztaságát. Olyan stílust jelenítenek meg, amellyel megalkotója is tökéletesen tud azonosulni.

Szintén tavaly a L’AMIA NATURA termékcsalád bemutatkozott a nemzetközi piacon is, elsőként Németországban, idén, 2018-ban pedig már Spanyolországban is elérhetővé válnak majd a kozmetikumok.

Wellness-élmény a szépségiparban is

Gáspár Viktória végzettségét tekintve aromaterapeuta, ezért természetes, hogy a L’AMIA NATURA-n belül létrehozta az aromaterápiára épülő vonalat, a SPA termékcsaládot is. Az élményt az aromaesszenciás rituálék koronázzák meg, melyek testet és lelket körbeölelő kényeztetésen alapulnak. A L’AMIA natúr kozmetikumokkal és aromaterápiás termékekkel az arc-és testkezelések széles palettáját lefedve kínálnak hosszú távú elégedettséget az ügyfelek és a partnereik számára is.

Vikiportrait_1_1

Többek között Magyarország első és legnagyobb Day SPA-ja a MANDALA Day SPA, illetve a díjnyertes ARIA Hotel Harmony SPA is a partnereik között szerepel. A hotelek, egészség- és wellness központok számára pedig egyedi arc-és testkezeléseket, terápiás módszereket és személyre szabott protokollokat kínálnak.

A természet kincsestárának széles választéka

Nemcsak a tulajdonos számára fontos a természetes bőrápolás, hanem egyre több tudatos vásárló is a természetes összetevőket tartalmazó készítményeket keresi. A L’AMIA NATURA termékei között mindenki megtalálja a bőrtípusának megfelelőt. De a C-vitamint, növényi őssejteket, karotint, kollagént, hialuronsavat, vadrózsaolajat, feketeribizlimag- és a meggymag olajat, sárgarépamag olajat, valamint az avokádó olajat és egyéb antioxidáns hatású olajokat tartalmazó készítményekkel biztosan nem lőhet senki mellé, mert minden bőrtípust táplálnak, védenek és ápolnak.

(x)

Related posts

Hozzászólás