Brutális a szigorúság Madonna házában is!

madonna

A tévézés, számítógépezés sokszor tiltott, az egészséges étkezést a legtöbben fontosnak tartják, és az illedelmes viselkedést is elvárják gyermekeiktől a szülők. De vajon mit engednek meg a hírességek kicsinyeiknek? Nekik mindent szabad? Összegyűjtöttünk néhány igazán szigorú celeb-szülőt.

Mila Kunis és Ashton Kutcher nemrég jelentették be, hogy szeretnék megtanítani gyermekeiket arra, hogy értékeljék azt, amijük van. Ezért úgy döntöttek, és egyúttal arra kérték a közeli hozzátartozókat is, hogy ne adjanak ajándékot a gyerekeknek karácsonyra.

Madonna is hosszú listát vezet hat gyermeke számára a szabályokról. Legidősebb lányának, Lourdesnek például megtiltotta, hogy 18 éves kora előtt randizzon. A tiltó listán szerepelnek még többek között a tévénézés, az egészségtelen ételek és a magazinok is. A padlón hagyott ruhák pedig egyenesen a szemetesben landolnak.

A Micsoda nő! gyönyörű színésznője, Julia Roberts is listát vezet. A legszigorúbb pontok szerint tilos az egészségtelen ételeket és cukrot enniük a gyerekeknek. Fagylaltot és süteményt csak és kizárólag különleges alkalmakkor fogyaszthatnak.

Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő egész családja számára szénhidrát-csökkentett, gluténmentes menüt talált ki. Az életmód-guru színésznő elismeri, hogy emiatt gyermekei gyakran éhesek.

Az egészségtelen ételek mellett a tévé-tilalom is több hírességnél szabály. Megan Fox azonban ennél is tovább ment, családjában a tévé, a tabletek, a számítógépes játékok és az internet-hozzáférés is teljesen tilos a gyerekek számára.

J Lo pedig egyenesen úgy gondolja, hogy a szórakozást ki kell érdemelni. Ahhoz, hogy engedélyt kapjanak a tévénézésére és a kütyükkel való játékra, az ikreknek jól kell viselkedniük és tanulniuk.

A volt amerikai elnök, Barack Obama és felesége gyermekeinek is ki kell érdemelniük a tévénézést és a számítógép használatát. A két Obama-lány csak hétvégén, és akkor is csak pár órára használhatják a gépeket, hétköznap pedig kizárólag a házi feladataik elkészítéséhez. Sőt édesanyjuk azt is elismerte, hogy rendszeresen ellenőrzi lányai számítógépeit.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/

 

 

Related posts

Hozzászólás