Akik nem bírták szüleik hírnevének súlyát…

drogos celebek 1

Az ismertség, a siker sokaknak tette már tönkre az életét: nem tudnak megküzdeni a hirtelen jött hírnévvel. De mi van azokkal, akiknek nem volt választásuk, akik ebbe születtek bele? Sztárgyerekek, akik letértek az útról…

A tragikus sorsú Bobbi Kristina – Whitney Houston és Bobby Brown lányaként – egész gyerekkorát meghatározta, hogy az újságok folyamatosan szülei drogproblémáiról írtak, illetve arról, hogy Brown bántalmazta az énekesnőt. Már egészen fiatalon kábítószereken élt. Saját bevallása szerint ebben is „anyjára ütött”. Anyja korai halála után, 2012-ben hozzáment féltestvéréhez. 2015-ben eszméletlenül találtak a 22 éves lányra. Fél évig még gépek tartották életben, halálát feltehetően a drogok okozták.

Szintén fiatalon, 37 éves korában hunyt el a francia színészórás, Gerarde Deparieu fia, Guillaume is. A fiú drog- és alkoholproblémái miatt, valamint édesapjával való ambivalens viszonya miatt szinte állandóan az újságok címlapján szerepelt. Drogcsempészet miatt még börtönbe is került. Majd szülei bezáratták egy pszichiátriai klinikára, ahonnan az ablakon át szökött meg. Feleségét négy napos ismerettség után vette el, ekkor önszántából leszokott. Válását követőne motorbalesetet szenvedett. 17 operáción esett át, végül amputálták lábát. 2008-ban végül tüdőgyulladásba hal bele.

Indio Downey-t, Robert Downey Jr fiát, 2014 júniusában kapcsolták le, amikor az autójában kokainozott. Végül nem kapott büntetést, mivel a bíró szerint a 22 éves fiú rendesen végigcsinálta a leszoktató programot. (Nem mellesleg apját két hónappal korábban mentették fel drogbotrányai alól). Korábban Jackie Chan fiának otthonában is kábítószert találtak a zsaruk, Keith Richards lánya, Theodora is drogozott, de Michael Douglas legidősebb fiának is voltak hasonló ügyeik.

Tom Hanks fia is régóta súlyos függőséggel küzd. A 16 éves kora óta kábítószerező Chet 2015 nyarán bedrogozva szétvert egy szállodai szobát Londonban. Összetört mindent, amit ért, majd angolosan távozott.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.blikk.hu/

http://www.femina.hu/

https://ripost.hu/

http://velvet.hu/

 

 

Related posts

Hozzászólás