Elképesztő testvér utálat celeb körökben!

celeb testvérharc 2

Ismét beszólt Liam Gallagher a bátyjának. A világsikerű Oasis-t alapító testvérpár finoman szólva sincsen oda egymásért. Kettejük viharos kapcsolata tette az együttest híressé és okozta a banda vesztét is. A szócsaták mindennaposak, de volt, hogy krikettütővel estek egymásnak, a turnékat pedig felváltva hagyták ott. Liam és Noel viszonyát a hírnév sem oldotta meg. Most pedig letaplózta testvérét az egykori Oasis énekes, amiért az bandájával a U2 turnéján előzenekarként lép fel.   

Hasonlóan botrányos a két dúsgazdag Hilton-testvérpár viszonya. Általában Paris valamelyik balhéja okozza az összetűzéseket. Egy alkalommal például a részeg Paris fajgyűlölő megjegyzéseket tett, mire testvérét, Nickyt kis híján kidobták az egyik ingatlanprojektből. Máskor a paparazzikat nehezen tűrő Nicky esett neki nővérének annak életmódja miatt. Annyira megorrolt testvérére, hogy később még Paris születésnapi partiját is kihagyta.

Vannak, akik között azonban teljes az egyetértés, Zooey és Emily Deschanel szinte egyszerre voltak terhesek. A két nővér örült, hogy gyerekeik nem csak jó unokatestvérek, hanem egyben pajtások is lesznek születésük után.

Alanis és Wade Imre Morissette testvérek. Méghozzá ikrek. Sőt a magyar név sem véletlen: a Morisette csemeték egy francia-kanadai apa és egy magyar anya gyermekeként látták meg a napvilágot. Az énekesnő testvére is zenész, az indiai zene egy speciális típusát űzi.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.femina.hu/

http://noinapozo.hu/

http://www.life.hu/

 

Related posts

Hozzászólás