Lelepleződött Madonna titkos kapcsolata. Botrány a popdíva körül?

madonna

Már hónapok óta pusmognak róla, most megjelentek az első közös fotók is. Az angol Daily Mail kapta lencsevégre Madonna titkos viszonyát.

Az énekesnő és az Elefántcsontpartról származó 25 éves Aboubakar Soumahoro dacolva a fogcsikorgató hideggel éppen Svájcban romantikázik. Madonna és a nála 33 évvel fiatalabb modell a friss fotókon egymást karolva andalognak, ami megerősíti a még tavaly tavasszal felröppenő pletykákat, miszerint romantikus szálak fűzik őket egymáshoz.

A jelek szerint kapcsolatuk nem csak egy múló szeszély, hiszen már 9 hónapja tart, sőt állítólag Madonna 11 éves fiával, David Banda Mwale Ciccone Ritchie-vel is jól kijön az ifjú apukajelölt.

A bennfentesek szerint, a pár már2015. novemberében megismerkedett és ezután egyre többször találkoztak, míg végül Madonna meghívta magához Aboubakart . Azt beszélik, hogy akkora a szerelem, hogy a fiatal fiú még az állását is feladta, hogy követni tudja a dívát a 2016-os koncertsorozatán.

A románc tehát újabb fordulatot vett és közelebbi viszonyba került Madonna és a hozzá szemtelenül fiatal Aboubakar. A Daily Mail fotói alapján, a 25 éves fiatalember nagyon családias kapcsolatban van már Madonna gyerekeivel is, ugyanis a vakáción a 20 éves Lourdes, a 16 éves Rocco, a 11 éves David és a 10 éves Mercy is részt vett.

Szerző: bb

Forrás:

http://www.hirado.hu/

http://www.dailymail.co.uk/

Related posts

Hozzászólás