Óriásit CUPPANT a Candyfour Szegeden

tea

Közvetlenül a vásárlóknak szeretné megmutatni világszerte már népszerű termékeit, a Rocca kandiscukor pálcát és a Figurina formacukrokat a Candyfour csapata. Ezért keresnek az online értékesítési csatornákon túl is lehetőségeket a fogyasztók meggyőzésére. A szegedi márkaüzlet megnyitásáról és a következő lépésekről Hódi Renátával beszélgettünk.

 

 

Hogyan tervezik meghódítani a magyarokat is az édességeikkel?

Szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni termékeinket, hogy a valóságban kipróbálhassák, megízleljék a kandiscukor pálcát és a formacukrokat. Ezzel a céllal nyílt meg november közepén első márkaboltunk Szegeden, a Dáni János utcában. Az elegáns kis üzletben, a termékeink szépségéhez méltó környezetben, prémium minőségű teákat, monoorigin kávékat, valamint sokféle forrócsokoládét  is kínálunk a vásárlóknak. A bolt a kedves Cupp nevet kapta, amellyel a csókra, a puszira, a szeretet és a szerelem egymásnak küldött jelére utalunk, amely az ajándékozás kísérője.

Ha jól értem, ez egy ajándékbolt, nem kávézó.

Igen ez így van. A Cupp egy olyan ajándékbolt ahol a minőségi kávék, teák, forrócsokik mellett tucatnyi fajta díszcsomagolásban megtalálhatóak a cégünk által gyártott cukorkülönlegességek. Lehetnek vidám cukorkáink barnák, karamellizáltak, bársonyos ízűek, kávébab, tealevél vagy éppen szív alakúak, amelyek mind természetes színezékkel készültek. Megtalálhatják itt a nagykristályos  kandiscukrainkat is, amelyek a pálcás megoldás segítségével egyben elegáns keverőkanálként használhatók, így a pálca cukortartalma lassan, a kevergetés hatására oldódik bele a teába, ezért mindenkinek a saját maga által megkedvelt édességét adja át.

A Rocca kandiscukor pálcák speciális kristályosodási technológia eredményeképpen születnek, folyamatos ellenőrzés mellett, magas minőségi követelményeknek megfelelve. A mi cukraink manufakturális eljárással, nagy odafigyeléssel, nádcukorból és természetes alapanyagokból készülnek. Mi fontosnak tartjuk azt, hogy az apró dolgok területén, mint a mindennapi édesítés, tudjunk egy kis vidámságot hozni a megszokásokba.

Mindig van lehetőségünk arra, hogy egyedi stílust és exkluzivitást varázsoljunk az olyan mindennapi rutinjainkba is, mint egy jó kávé elfogyasztása. Nem utolsó sorban, ezek cukorkülönlegességek nagyon szép és egyedi ajándékok is. Ajándékboltunk hétfőn 14–18 óra, keddtől csütörtökig 10–18 óra, szombaton pedig 9–13 óra között várja vásárlóit Szegeden.

belso2
Fotó: Candyfour

Jól sikerült a bolt megnyitója?

Családias rendezvény kíséretében, barátaink, partnereink társaságában tartottuk a megnyitót. Különleges teákból egy profi barista segítségével készítettünk italokat, amelyeket a mi cukrainkkal ízesítettünk. Mindenki nagyon kellemesen érezte magát és jó visszajelzéseket kaptunk. Bár a megnyitó óta már sokan jártak a boltban, szeretnénk minél több szegedihez eljuttatni a hírt, hogy megnyitottunk.

A következő lépés a budapesti márkabolt nyitása lesz, ezt jövőre tervezzük. Néhány nagykereskedésben már megtalálhatóak a termékeink, így akadnak vendéglátósok, akik találkozhatnak vele és elviszik az üzletükbe a cukrainkat, de mi szeretnénk még több embert elérni és meggyőzni, hogy nem véletlenül nyertük el a Magyar Kézműves Remek díjat.

Akik nem szegediek, hogyan kerülhetnek a Candyfourral kapcsolatba?

Érdemes Facebook oldalunkat követni a hírekért, az akciókért. Már elindult ezen az oldalon az adventi ünnepi kampányunk, ahol egy rövid videóban azt kérdezzük meg járókelőktől, kinek küldenének egy CUPP-ot, azaz egy puszit, csókot. A Facebookon hozzászólók között december 21-én értékes cukros ajándékokat, például saját termékeinkkel feldíszített minifenyőfát sorsolunk ki. Érdemes tehát feliratkozni a Candyfour  közösségi oldalára. Ezek mellett webshopunkat is célszerű megnézni, ahonnan az ország bármely területéről lehet rendelni termékeinkből.

Ha valaki szívesen megnézné ezeket vásárlás előtt és megismerkedne kicsit a formacukorral és a kandiscukor pálcával, akkor élőben találkozhat velük például a Gundelben, a Demmers Teahouse-okban vagy a Vörös Oroszlánban is Budapesten. Ha megkedvelte és meg akarja lepni ezzel kedvesét, szerettét, vagy különleges esküvői kelléket, köszönetajándékot keres, a shop.candyfour.hu oldalon kiválaszthatja. A fizetést kártyával vagy utánvéttel rendezheti, mi pedig futárszolgálattal juttatjuk el hozzá vásárlását.

(x)

Related posts

Hozzászólás