Így vigyél stílust az édes élvezetekbe

Rocca_szines_kandis

Nyugaton már népszerű, a magyar piacra még csak most fog megérkezni az a két különleges édesség, a Rocca kandiscukor pálca és a Figurina formacukor, amelyet a Candyfour csapata készített. A stílusos, egyedi kézműves termékekről Hódi Renátával beszélgettünk.

A kávézás ma sokszor olyan, hogy gyorsan igyekszünk bekapni a kávét, hopp, itt két cukor, és gurítjuk is lefelé…
Ilyen is lehet a kávézás, valóban, de mi arra gondoltunk, hogy lehet az egésznek új stílust és kimagasló egyéniséget adni. A kávézás, és főleg a teázás lehet szertartás, olyan hasznos időtöltés, amely során a folyadék mellett új üzletet kötünk, régi barátokkal találkozunk, vagy épp az egész életünket befolyásoló döntéseket hozunk. Miért ne lehetne kitörni a papírcsíkozott, vagy fehér kocka formájú cukor ketrecéből? Egyik termékünk szlogenje éppen az, hogy stílus és cukor formába öntve. Tehát mi is cukrot adunk a kávéhoz, de ez a kávézás nem egyenlő az automatából papírpohárba töltött feketelevessel. A kandiscukor fontos kiegészítője lehet életünk értékes pillanatainak. Amikor valami fontosat akarunk elmondani, vagy éreztetni akarjuk, fontos, aki nálunk kávézik.

Figurina_kavebab_kifoztuk.hu
Figurina formacukor

A Candyfour által kínált cukor, ha barna, akkor karamellizált, így bársonyos ízű, kávébab, tealevél vagy éppen szív alakú, valamint természetes színezékkel bármilyen színre kiszínezhető. A mi cukrunk mindig manufakturális eljárással, természetes alapanyagokból és nádcukorból készül. Mi azt tartjuk fontosnak, hogy olyan az apró dolgok területén is, mint a mindennapi édesítés, tudjunk egy kis vidámságot hozni a hétköznapokba. Azt tartjuk, mindig van lehetőségünk arra, hogy egyedi stílust és exkluzivitást varázsoljunk az olyan a hétköznapi megszokásokba is, mint egy kávé elfogyasztása. Nem mellesleg, a formába öntött cukor nagyon szép és egyedi ajándék is lehet.

Tartós ajándék ez?
Abszolút, hiszen a cukor mint termék korlátozás nélkül megőrzi szavatosságát. Ha viszont arra gondol, hogy esetleg idő előtt elfogy, akkor nem. Ez előfordulhat bárkivel. De ilyenkor nincs gond, honlapunkon ott van az utánpótlás. Esküvőkre, céges rendezvényekre, egy fontos randevúra, barátok találkozásához jó szívvel tudjuk ajánlani a Figurina formacukrokat.

A másik terméküknek szintén köze van a kávézáshoz, ha jól tudom.
Inkább a teázáshoz van közelebb, hiszen olyan kristályosítással készített kandiscukrot ajánlunk, amelynek pálcája egyben keverőkanálként is működik. Merész színeinek köszönhetően még a koktélok izgalmas kiegészítője is lehet.

A pálca cukortartalma lassan, a kevergetés nyomán oldódik bele a teába, átszámolva végül körülbelül két kockacukor édességét adja át. A Rocca kandiscukor pálcák speciális kristályosodási technológia eredményeképpen születnek, folyamatos ellenőrzés mellett, magas minőségi követelményeknek megfelelve a gondos emberi munka eredményeként.

Ez a stílusos, egyedi édesítő alkalmatosság Nyugat-Európában már nagyon népszerű, szinte mindenütt megtalálható. Ott a színes édességpálca a céges és magánrendezvények, állófogadások és esküvők meghatározó gasztronómiai kelléke. Hozzájuk már évek óta szállítunk, idén pedig kipróbáljuk, hogy meg tudjuk-e hódítani a magyar piacot egy ilyen egyedi, kézműves termékkel.

Figurina_kek_sziv
Figurina formacukor

Hol lehet Candyfour termékeket vásárolni?
webshopunkban az ország bármely területéről. Fizikai boltban egyelőre Szegeden, a belvárosban, a Latin negyed nevű édesség szaküzletben, valamint az Árkád üzletközpontban. A formacukorral és a kandiscukor pálcával elsősorban Szeged cukrászdáiban és kávéházaiban lehet találkozni, például az Antique Cafeban, de a fővárosban is ott vagyunk már a Gundelben, a Demmersben és a Vörös Oroszlánban is. Az emberek visszajelzése a termékről egyöntetűen pozitív, nagyon örülnek a figyelmességnek, rengeteg facebookos, instagramos megosztást látunk, ezeket köszönjük, jólesnek.

Egyelőre tehát érdemesebb a webshopban keresni a termékeiket.
Igen, ha valaki meg akarja lepni a párját, vagy különleges esküvői kelléket, köszönetajándékot keres, az keressen ránk a weben. A shop.candyfour.hu oldalon kiválaszthatja a terméket, amelyet szeretne, kártyával vagy utánvéttel rendezheti a fizetést, mi pedig futárszolgálattal juttatjuk el hozzá vásárlását. A weboldalon nagykereskedők jelentkezését is várjuk, terveink között szerepel a budapesti terjeszketdés. Örömmel üdvözöljük azokat a jövőbeni partnereket, akik bővítenék kínálatukat Candyfour termékekkel, jelentkezzenek, szívesen segítünk az elindulásban. A Candyfour díjat nyert a Kereskedelmi és Iparkamara által kiírt, a kézműves szakma elismerését szolgáló pályázaton, ezért termékeink a megbízhatóságot, a folyamatos minőséget közvetítik, egyediek. Munkánkat a Magyar Kézműves Remek díjjal is jutalmazták. Nálunk mind a vevő, mind a viszonteladó biztos lehet abban, hogy a Candyfour név egyet jelent a különleges színvonallal.

(x)

Fotók: Candyfour

Related posts

Hozzászólás