Miért ne akarj őrülten vékony lenni! Azaz top 3 törvény for a happy life!

jónő2

Annyira szeretnék már dögös csajokat látni menő ruhákban minden internetes felületen! Ehelyett még most, a XXI. században is a ropi lábú, beesett arcú csinos modellek hódítanak. Emlékeztek, anno a 90-es évek szupermodelljein mennyi hús volt? Mi történt azóta a világgal újra? Miért táplálja belénk minden azt, hogy, ha 30 évesen is kisfiúnak nézünk ki, akkor lesz tökéletes az életünk?!

 

Mielőtt bárki nekem esne, hogy savanyú biztos a szőlő, elmondanám: se gebe, se zsírgombóc nem vagyok. Egyszerűen csak unom, hogy mindenki sanyargatja magát körülöttem és ezzel befolyásolják az én énképemet is. Mert bűntodatot ébresztenek bennem, hogy miközben spenót levélen élnek hetek óta, én mindennap betolok a szervezetembe, helyettük is egy rakás kalóriát.

Őszinte leszek. Bennem nem lenne kitartás. Nem azért, mert nem akarok jól kinézni, hanem azért, mert nem hiszek abban, hogy boldog lehetek attól, hogy sanyargatással király testem lesz. Én szeretek enni. Finomat. Minimális válogatással. A köz-őrület azonban rám is hatással van és már márciusra eljutottam odáig, hogy legszívesebben addig ráznám az összes harmincas, negyvenes barátnőmet, amíg észhez nem tér. De nem akarom elvetni a sulykot, úgyhogy inkább következzen az én top 3 tanácsom, a király testben, király lélek és dögös nő égisze alatt!

jónő1

  • Egyél. Mindent. Csak okosan. Ha csak magokon, leveleken élsz, akkor leghamarabb lelkibeteg, utána pedig testileg is “fogyatékos” leszel. Miért? Mert számtalan olyan nyomelemet és vitamin forrást vonsz meg magadtól, ami nélkül nem élet az élet. Ja, hogyha te ész nélkül tolod a C vitamin, akkor a szöget is kiharapod a falból? Elhiszem. Mert ész nélkül én se tenném. Viszont kombinálva a többi hasznos (D, B, K stb. ) vitaminnal pont, hogy nem leszel éhes, sőt dührohamok sem jönnek rád, mert nem ettél eleget. Kiegyensúlyozott étrend, mohóság nélkül. Én ezt vallom (és sokszor nem tartom be). Van igyekezetem és még a fogaim sem kezdtek el begyulladni és meglazulni, mert egyik napról a másikra alapvető élelmiszereket vontam meg magamtól.

 

  • A pasik tényleg nem a gebe csajokat szeretik. Lehet, hogy már rosszul vagy ezeketől a megállapításoktól, de akin 30 és 40 évesen nincs mit fogni, az nem létezik. Egyszerűen MŰ és nem természetes. Ez nem azt jelenti, hogy menő lett a narancsbőr és a 10 centis hasitasi körbe, hanem azt, hogy egy formás combot simogatni teljesen más érzés, mintha egy csontot dobnánk a kiszemelt áldozat elé. Ha már sanyargatod magad, akkor inkább izomra dolgozz. Tornázz, sétálj, táncolj. Bármi, ami éget. A zsírt!

jónő3

  • Csak annyira határozzon meg a divat, hogy tudd, mi áll jól neked. Tudtad, hogy a divatfotókon szereplő “ikon” lányok többsége még alig 20 éves? Komolyan azt gondolod, hogy érdemes versenyezned velük? Ha igen, akkor először egy komolyabb coach programban érdemes részt vegyél, hogy rendbe tegyék az én képedet. Én is szeretnék fiatalabb lenni és igen, én is megőrülök minden reggel és este a ráncaimtól, de a lassan 40+ -omat kompenzálom azzal, hogy ha kell tudok rugalmas lenni, lemenni dedóba, és ami a legfontosabb: tudok lazítani, van társaságom, akivel ezer izgalmas dologról tudok beszélni.

Oké. Van bennem irigység. De csak a fogyókúrázók kitartása tekintetében. Mást nem irigylek. Talán csak a Palvin Barbit. Hogy, nekünk, magyaroknak mekkora mázlink van. Van egy olyan Barbink, aki úgy tökéletes, ahogy van és nem azt hirdeti, hogy no kaja is fun…

Szerző: Kovács Eni

Related posts

Hozzászólás